Η ΣΠΑΡΟΣ Α.Ε δραστηριοποιείται στο χώρο της διανομήςκαι αντιπροσωπείας τροφίμων από το 1980. Η δραστηριότητά της αυτή επικεντρώνεται περισσότερο σε τυποποιημένα νωπά τρόφιμα (συντήρησης) και προϊόντα κατάψυξης.

   Βασική αρχή της εταιρείας είναι η ποιοτική εξυπηρέτηση του πελάτη με αναβαθμισμένες υπηρεσίες στη διανομή, ποιοτικά προϊόντα,καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό και σύγχρονα μέσα και μεθόδους διακίνησης.

                                                             

 

        Το κανάλι διανομής που παραδοσιακά εξυπηρετούμε, καθώς είναι η πρώτη μας ασχολία από το 1980, είναι το Catering με γαλακτοκομικά και αλλαντικά.

    Η ανάπτυξη όμως με την πάροδο του χρόνου και οι ευκαιρίες που εντοπίσαμε στην αγορά μας οδήγησαν σήμερα να εξυπηρετούμε με χωριστά δίκτυα τις εθνικές αλυσίδες, τα μικρά και μεσαία καταστήματα τροφίμων και τα σημεία λιανικής (περίπτερα, ψιλικά, αρτοποιεία) με προϊόντα των γνωστότερων ελληνικών και ξένων εταιρειών στους τομείς των τυροκομικών, γαλακτοκομικών, αλλαντικών, προϊόντων άρτου, κατεψυγμένων προϊόντων, παγωτών και αναψυκτικών. Οι βασικοί μας συνεργάτες για τους οποίους πουλάμε και διανέμουμε αποκλειστικά τα προϊόντα τους στους νομούς Βοιωτίας, Φωκίδας και επαρχίας Λωκρίδος είναι : FRIESLAND COBERKO, ALGIDA, ΚΑΤΣΕΛΗΣ, CRETA FARM,  ΤΥΡΑΣ, ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ, PEPSI, IGLO, ΔΟΥΡΟΣ.

  

    Βασικό μας εργαλείο για την επιτυχή διεκπερέωση των παραπάνω είναι η συνεχής ενημέρωσή μας και η εκπαιδευσή μας σε συστήματα και μεθόδους διανομής με συνεχή βελτίωση της ποιοτικής εξυπηρέτησης του πελατολογίου μας και με βασικό σύμμαχο το ανθρώπινο δυναμικό μας και τους συνεργάτες προμηθευτές μας.

    Ιδρυτές και μοναδικοί ιδιοκτήτες της ΣΠΑΡΟΣ Α.Ε. είμαστε ο Πλούταρχος και ο Δημήτρης Σπάρος. Αγαπάμε αυτό που κάνουμε, πιστέυουμε  στην ανάπτυξη του και προβλέπουμε για τη συνέχισή του στα παιδιά μας που είναι πλέον ενεργά μέλη της εταιρείας μας.